Nederlands English

Quirijn Biesheuvel Biesheuvel Jansen AdvocatenQuirijn Biesheuvel

T 020 3080 904 (direct)
F 020 3080 901
M 06 11606395
E quirijn.biesheuvel@bjtk-law.com
connect via LinkedIn

Quirijn Biesheuvel is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, waarbij hij zich richt op fusies, overnames, bedrijfsverkopen (activa/passiva transacties), joint ventures en herstructureringen en advisering over ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Quirijn adviseert ook over (commercieel) contractenrecht, zoals distributie-overeenkomsten, agentuurovereenkomsten, productie- en leveringsovereenkomsten, licentieovereenkomsten, shared service agreements en service level agreements.

Biesheuvel Jansen advocaten is opgenomen in de Chambers Global Guide 2016 en de Legal500 Guide 2016.

Cliƫnten hebben de volgende feedback over Quirijn gegeven aan Legal500: Quirijn is "a strong ally to have on your side at the negotiation table"

Quirijn heeft aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gestudeerd (privaatrecht en ondernemingsrecht) en is sinds 2002 ingeschreven als advocaat. Tot de oprichting van Biesheuvel Jansen advocaten werkte Quirijn op de ondernemingsrechtsecties van Freshfields Bruckhaus Deringer (Amsterdam en New York) en De Breij Evers Boon.

Quirijn is tevens bestuurder van Stichting Nieuwe Tijdinghe, een producent van innovatieve geschiedenisprojecten die zich ten doel heeft gesteld historische kennis te verspreiden en historisch besef te kweken bij een groot en divers publiek (www.nieuwetijdinghe.nl).