Nederlands English

Rutger Jansen Biesheuvel Jansen AdvocatenRutger Jansen

T 020 3080 905 (direct)
F 020 3080 901
M 06 11312445
E rutger.jansen@bjtk-law.com
connect via LinkedIn

Rutger Jansen is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, energierecht en contractenrecht. Hij richt zich met name op fusies, overnames, bedrijfsverkopen (activa/passiva transacties), joint ventures, herstructureringen, commerciële contracten en projecten (onder meer in de energiesector) en advisering over ondernemings- en energierechtelijke onderwerpen.

Rutger heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (master Ondernemingsrecht) en aan de Università degli Studi di Siena (Siena, Italië) (European Private Law, cum laude). Hij heeft deelgenomen aan de business course ‘highlights of MBA’ aan de business school INSEAD (Fontainebleau, Frankrijk).

Biesheuvel Jansen advocaten is opgenomen in de Chambers Global Guide 2016 en de Legal500 Guide 2016.

Cliënten hebben de volgende feedback over Rutger gegeven aan Legal500: Rutger is "a strong negotiator and a valued adviser"

Rutger is sinds 2005 ingeschreven als advocaat. Tot de oprichting van Biesheuvel Jansen advocaten werkte Rutger voor Stibbe, zowel in Amsterdam als in Londen. Van 2010 tot en met 2013 maakte hij deel uit van de Energy & Industrial groep van Stibbe waar hij zijn cliënten adviseerde over transacties, contracten en projecten in de energiesector.